Selecteer een pagina

Zoek je een licht, compact én aantrekkelijk geprijsd voertuig?

 De Viam City Pick-up is een veelzijdig en opvallend voertuig voor prijsbewuste klanten! Uitgevoerd als pick-up of bestelauto is deze compacte alleskunner dé oplossing voor licht goederenvervoer over korte afstanden en in beperkte ruimtes. Ideaal voor studenten, zzp’ers in de stad en kleine ondernemers!

Voor een uitgebreid overzicht van alle CityTransporters modellen.

DFSK | CityTransporter

Maatschappij en milieu stellen steeds hogere eisen aan bedrijfsvoertuigen. DFSK CityTransporter voldoet moeiteloos aan de strengste richtlijnen. De innovatieve modellen zijn compact en milieubewust, maar zonder in te leveren op prestaties. De aantrekkelijke prijs, de veelzijdigheid en betrouwbare techniek geven de DFSK CityTransporter een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Niet eerder was er een lichte bedrijfswagen op de markt die duurzaamheid wist te combineren met een compacte uitvoering én een groot laadvermogen tegen concurrerende prijzen. De DFSK CityTransporter is onder meer leverbaar in 100% elektrische uitvoering en rijdend op GroenGas (CNG). Viam Automotive B.V. bouwt de voertuigen zelf in Nederland op en is nauw betrokken bij de ontwikkeling, vormgeving en constructie van deze Chinese lichte bedrijfswagens.

Download hier de prijslijsten

Cucini - officine

Opbouwen van het Italiaanse Cucini staan voor kwaliteit, degelijkheid en optimaal laadvermogen. Cucini blijft voortdurend innoveren. De opbouwen van Cucini zijn  onder meer leverbaar als vaste laadbakken en als 3-zijdige kippers. De Titanium-serie laat met gegalvaniseerde stalen opbouwen (met polyester poedercoating) het beste van twee werelden zien; een gering gewicht voor maximale laadcapaciteit, maximale sterkte en corrosiebestendigheid.  Natuurlijk zijn de opbouwen geschikt voor de DFSK CityTransporter, maar ook voor onder meer Fiat Professional, Renault, Nissan, Isuzu, Mercedes Benz, Ford, Iveco en Volkswagen. Laat u verrassen door deze veelzijdige alleskunner.

DFSK | CityTransporter

Cucini